In deze blog kijken we naar twee vragen. Waarom zou je je werkkleding laten bedrukken of borduren? En als je je werkkleding laat bedrukken of borduren, welke van de twee opties zijn voor u dan het meest geschikt?

Waarom zou ik mijn werkkleding laten bedrukken of borduren

Voor het bedrukken van werkkleding zijn een aantal argumenten te noemen.
De eerste hiervan is het uitstralen van professionaliteit. Met het bedrukken van werkkleding straal jijzelf of je werknemers een verzorgde look uit. Daarnaast geef je richting je klanten aan dat er met zorg is nagedacht over de werkkleding. Dit straalt professionaliteit uit. Ten derde is bedrijfskleding gaat voor de teamvorming. Ten slotte zorgt het bedrukken of borduren van de bedrijfskleding voor een stukje naamsbekendheid. De bedrukte kleding is in de meeste gevallen het eerste contact met je bedrijf!

De voor- en nadelen van bedrukken

Een groot voordeel van bedrukken is de flexibiliteit en de mogelijkheden die het met zich meebrengt. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! Zeker voor bijeenkomsten, bedrijfsdagen of andere doeleinden is een bedrukt shirt ideaal. Daarnaast brengt het bedrukken van grotere oplagen t-shirts schaalvoordelen met zich mee, vaak al vanaf een aantal stuks.

De voor- en nadelen van borduren

Borduren heeft als groot voordeel dat het een professionele en luxe indruk achterlaat. Daarnaast kan een geborduurd stuk kleding intensief gedragen worden en zonder enige probleem een lange tijd gebruikt worden. Een nadeel is het borduren van kleine patronen, dat is vaak niet mogelijk. Daarnaast moet er voor elke borduring een aparte borduurkaart gemaakt worden. Een voordeel is dat borduren ideaal is voor producten met een ruw oppervlakte.

Beide manieren hebben zo hun voor- en nadelen. Hebben we iets niet behandeld in deze blog? Bel dan even op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag