Het coronavirus is uitgebroken en de maatregelen zijn in volle gang. De een vindt het overdreven en de ander vindt dat het nog te licht aangepakt wordt. Maar het feit blijft dat we allemaal zo min mogelijk contact met elkaar moeten hebben en binnen moeten blijven. Maar wat moet je op zo’n dag als je niet mag werken of naar school mag? Sport Print heeft een paar leuke ideeën voor je!

Designen
Misschien hou je wel van tekenen of schilderen en heb je er eigenlijk nooit de tijd voor. Nu is het uitgerekend de tijd om daar wat aan te doen! Pak een potlood of een kwast en ga ervoor. Je kunt bijvoorbeeld een nieuw logo designen voor jouw voetbalclub, of sowieso een leuk design maken waar jij met vrienden iets mee te maken hebt. Als je dit logo opstuurt kan je shirts of andere kleding laten bedrukken met jouw eigen gemaakte logo! Nadat Corona een beetje afgelopen is kun je met al je vrienden hetzelfde shirt aan.

Boeken lezen
Weet je dat boek nog waarvan je vorig jaar zei: “Die wil ik echt nog eens lezen!”. Nu heb je daar de tijd voor! Bestel het boek online als ebook of wacht even tot die geleverd wordt en lees dat boek. Je hebt nu eindelijk de tijd. Je kunt zelfs afspreken met een vriend of vriendin om samen het boek te lezen en dan het er online over te hebben!

Hobbies
Leer een nieuw ding of start met een nieuwe hobby! Heb je altijd nog een keer willen schilderen? Of misschien staat er wel een gitaar in de hoek te verstoffen waar je altijd al over zei: “Morgen ga ik echt beginnen met gitaar leren spelen!”. Nu heb je daar de tijd voor. Pak die gitaar of kwast of wat dan ook op en ga het leren!

Contact
Wil je nog zo’n mooi shirt met een eigen gemaakt logo voor jou en al je vrienden nadat het coronavirus afgelopen is? Of misschien voor jou en al je werkcollega’s? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag