Missing content: 'undefined' particle cannot be found.

Stel je voor: Het is een warme zomerdag. De zon schijnt fel en je wilt naar het strand. Natuurlijk wil je er dan op je best uitzien, maar wat voor shirt trek je dan aan? Bij Sportprint heeft u gelukkig zo goed als oneindig veel mogelijkheden. In dit artikel geven wij u een paar tips voor welk shirt het beste past bij welke gelegenheid.

Een poloshirt

Sportief? Zakelijk? Avondje stappen? Met een poloshirt zit je wel goed. De polo was in de jaren 20 ontworpen door Franse tenniskampioen René Lacoste. Hij droeg ze zelf tijdens het tennissen. Dat zegt wel iets over hoe comfortabel de shirts zitten! Eind jaren 60 van de vorige eeuw trad de polo uit het sportieve aspect en maakte een naam voor zichzelf in de vrijetijdskleding van iedere zakenman. Vandaag de dag is een polo een goede keuze voor bijna iedere gelegenheid.

 

Een basic T-shirt

Met een echte classic zoals een basic T-shirt kun je eigenlijk niet fout gaan. Het past overal bij, er is eindeloos veel keus qua kleur en je kunt er gewoon een trui over aandoen als het opeens koud wordt. Zeker met de print mogelijkheden van Sportprint kan je eigenlijk niet de plank misslaan met een basic T-shirt.

 

Een longsleeve 

Een longsleeve is eigenlijk gewoon een T-shirt met lange mouwen. Dit is dus de perfecte keuze voor als het net te koud is voor een T-shirt, maar weer net te warm voor een trui! Voor de mensen die niet heel erg van T-shirts houden, vrees niet! Er bestaan ook longsleeve polo’s en longsleeves voor onder truien. Longsleeves kunnen ook met wat u maar wilt bedrukt worden door Sportprint. Dus als u graag een shirt met lange mouwen wilt, maar dat toch iets te saai vindt, laat het dan bedrukken door Sportprint!

 

Een Tanktop

Mocht het nou weer een keer lekker warm worden, kunt u er voor kiezen om een tanktop te dragen. Deze mouwloze T-shirts zijn de oplossing voor mensen die graag iets luchtigs willen dragen op een warme dag. Maar tanktops zijn natuurlijk niet alleen voor op het strand, tanktops zijn namelijk ook perfecte sportshirts. Ze zitten meestal strakker dan shirts, wat handiger is bij bijvoorbeeld hardlopen omdat normale T-shirts dan nog wel eens kunnen gaan schuren. Ook is het natuurlijk een perfect formaat om iets op te printen. Je ziet het bij elke olympische sprinter: een tanktop met logo’s erop geprint.

 

Contact:

Lijkt u het iets om een tanktop te hebben met uw eigen design of gewoon iets leuks erop? Of misschien alvast een shirt voor de zomer met een leuke tekst? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag