Missing content: 'undefined' particle cannot be found.

Bedrukken van kleding is waar Sport Print om bekend staat, en welk kledingstuk representeert nou het beste uw liefde voor een club, merk of product? Een pet natuurlijk.

Fans van van alles dragen petten om zich te onderscheiden van anderen. Ze dragen petten om iedereen te laten zien dat zij ergens voor staan. Ergens fan van zijn. Mocht u ook iets hebben wat u op een pet zou willen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Maar er zijn zoveel verschillende modellen petten, je zou kunnen verzuipen in de keuzes. Wij hebben de meest voorkomende petten voor u op een rij gezet:

De trucker cap:

De trucker cap heeft een gebogen klep voorop de pet. Dit zorgt voor optimale bescherming tegen de zon. Omdat het zo’n comfortabele pet was en om die zonwerende eigenschap waren deze petten erg populair onder de Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs/truckers. Vandaar ook de naam.

 

De snapback

Als er een pet is die vaak gebruikt wordt om een uitstraling of logo uit te beelden, is het wel de snapback. De petten waren vroeger vooral gebruikt voor amerikaanse baseball teams. Deze droegen de petten met hun eigen clublogo erop. In 1860 droegen de Brooklyn Excelsiors ze al. Een perfect soort pet om te bedrukken dus!

 

De net cap

Mocht het nou iets te warm zijn voor een snapback, is de net cap het beste alternatief. De achterkant van deze pet is namelijk, de naam zegt het al, een netje! Hierdoor is de pet erg luchtig en perfect voor een zonnige dag. De klep is net zoals bij de trucker cap gebogen, waardoor het dus erg zonwerend is.

 

De 5 panel cap

De 5 panel cap heet zo omdat het 5 onderdelen zijn die stevig aan elkaar vast zijn gemaakt om een pet te vormen. Deze pet ziet er net wat anders uit dan de snapback, al lijkt het er wel erg op. Net zoals de snapback is dit een perfecte cap om een logo erop te laten bedrukken.

 

Contact

Lijkt u het ook wat om een snapback te hebben met uw eigen gepersonaliseerde afbeelding er op? Of misschien een trucker pet voor de lange uren achter het stuur? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag