Missing content: 'undefined' particle cannot be found.

De wintertijd is net van start en dat betekent dat het weer kouder wordt in Nederland. Hoog tijd om warme kleding aan te schaffen! Je wilt natuurlijk niet het ijs van je auto afschrapen zonder warme handschoenen, of door de ijskoude wind fietsen zonder muts. Mocht je nou graag zulke artikelen willen kopen, maar er je eigen twist aan geven? Sport Print kan het bedrukken.
Hieronder hebben we een lijstje gemaakt met warme winter kleding die je kunt laten bedrukken!

Mutsen
Één van de meest bekende winteraccessoires is de muts. Dit komt natuurlijk omdat deze accessoire je hoofd lekker warm houdt en beschermt tegen de wind. Naast dat er veel verschillende soorten mutsen zijn, zijn ze ook nog eens goed te bedrukken. Zo kun je dus je muts helemaal personaliseren!

Handschoenen
Handschoenen zijn natuurlijk ook niet weg te denken als je het over winterkleding hebt. Net zoals mutsen zijn deze veel te personaliseren. Of je nou een logo erop wilt of een naam, het kan allemaal!

Truien
Bij de winter hoort natuurlijk ook de kerst, en wat is er nou nog kerstiger dan kersttruien? Warme, foute truien met een eland of de kerstman erop stralen de ultieme kerstsfeer uit. Sport Print kan dat regelen! Laat een trui bedrukken met je foutste afbeelding en straal de kerstsfeer uit!

Sjaals
Je kent het wel als je ooit naar een voetbalwedstrijd hebt gekeken. Sjaals met je favoriete club erop. Mocht je nou een groot fan van Feyenoord, Ajax, of welk ander team dan ook, laat dan een sjaal bedrukken met jouw favoriete team erop! Het laat je support zien voor je team en het houdt je lekker warm op de tribunes bij een voetbalwedstrijd.

Fleecedekens
Niet alleen kleding hoeft warm te zijn in de wintermaanden. Als je binnen bent met een warme kop chocolademelk en een leuke film of serie maakt een fleecedeken het nog knusser! Sport Print kan die fleecedekens ook voor jou bedrukken met je favoriete logo of afbeelding.

Contact
Lijkt u het ook wat om een muts te hebben met uw eigen gepersonaliseerde afbeelding er op? Of misschien een paar handschoenen voor op de fiets? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag