Sport Print heeft een groot aanbod voor zowel bedrukken als borduren. Maar voordat je je kleding of een ander product laat bedrukken of borduren is het goed om te weten wat de optimale keuze is. Bijna alle producten op de website kunnen bedrukt en/of geborduurd worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in overleg eigen aangeleverde producten te laten bedrukken. In beide gevallen is er veel vrijheid in het vervullen van jouw wensen! Maar de vraag is: wanneer kun je beter voor bedrukken kiezen en wanneer is borduren de beste optie?

Bedrukken
Bij textiel bedrukken zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Doordat we bij Sport Print op meerdere manieren kunnen bedrukken is het aanbod groot. Het grote assortiment dat bedrukt kan worden bestaat onder andere uit T-shirts, polo’s, broeken en nog veel meer. Daarnaast kan er ook op werkkleding bedrukt worden, denk aan overalls, veiligheidshesjes of kleding voor je sportteam. Maar wanneer kies je nou voor bedrukken? Bedrukken komt vaak voor bij sportteams, bijvoorbeeld in de vorm van voetbalshirts of trainingsjacks. Op deze manier kunnen effectief en snel de namen en/of de nummers van de spelers bedrukt worden! Voor sportkleding is bedrukken dan ook zeker een goede optie, omdat sportkleding over het algemeen niet langer dan een à twee jaar mee gaat. Het zou ook kunnen gebeuren dat je zelf een leuke afbeelding hebt gevonden voor op je t-shirt. In dat geval is bedrukken vaak de beste optie, omdat de print dan nauwkeuriger op het shirt komt.

Borduren
Borduren brengt weer andere voordelen met zich mee. Voorop staat dat geborduurd textiel er luxueus uit ziet.
Het laat een professionele indruk en gaat lang mee. Een ander voordeel van een geborduurd kledingstuk is dat het zonder enige problemen op hoge temperaturen gewassen kan worden en dat het ontwerp, ondanks het wassen, in goede staat blijft. Borduren is zeker voor hoogpolige materialen de betere keuze, zoals (fleece)truien of handdoeken. Borduren op een t-shirt is lastig omdat er dan een extra laag aan de binnenkant van het shirt bevestigd moet worden. Deze extra laag schuurt vaak tegen de huid, waardoor het dragen van een geborduurd shirt niet als fijn wordt ervaren. Borduren is dus een luxere optie voor wat dikkere stoffen en is geschikt voor intensief gebruik. Bij het borduren van een logo of patroon op textiel wordt er eerst een eenmalig borduur ontwerp gemaakt. Het aantal kleuren bij het borduren van je logo of patroon maakt niet uit!

Ben je benieuwd naar wat wij voor kunnen beteken? We helpen je graag in het vervullen van jouw wens! Neem een kijkje in de webshop en wie weet loop je zelf binnenkort met een gloednieuw, gepersonaliseerd geborduurd of bedrukt kledingstuk rond!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag