Het is weer bijna tijd voor carnaval in de zuidelijke provincies van Nederland! En wat is nou carnaval zonder leuke outfits? In deze blog geven wij enkele suggesties voor leuke carnavalsoutfit ideeën en geven we een paar tips voor carnavalstoeristen!

Foute teksten

Wat is nou leuker dan samen met je maten carnaval te vieren en langs de kroegen te gaan? Om de ervaring helemaal af te maken is het wel leuk om matchende shirts te hebben natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan zinnen als ‘Lord of the Drinks’ of ‘horen, zien, zwijgen & zuipen!’. Dit soort shirts kan je gemakkelijk laten bedrukken bij Sport Print!

Hoeden

Hoeden zijn natuurlijk altijd leuk bij een feestje. Hoe gekker hoe beter! Draag bijvoorbeeld een hoge hoed of een bolhoed. Of, wat bij het volgende onderwerp past: beroeps petten!

Kostuums

Een leuk deel van carnaval is natuurlijk ook dat je lekker gaat feest vieren en daarbij je ook verkleed! Je kunt dus bijvoorbeeld als politieagent of matroos gaan. Of je gaat er helemaal voor en doet een volwaardig kostuum aan! Je kunt gaan als Napoleon, een paard, een kikker, een egyptenaar, je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel kostuums voor.

Tips

Nog een paar tips voor de carnavalgangers die er nog nooit aan mee hebben gedaan en het helemaal nieuw voor is:

  • Ga verkleed! De enige mensen die er raar uit zien met carnaval zijn de mensen met normale kleding.
  • Ken je grenzen. Drinken is leuk, maar te veel drinken niet.
  • Trek thermokleding aan. Veel carnavalsfeesten zijn buiten, en in februari kan dat nog flink koud zijn. Trek daarom lekker warme onderkleren aan!

Contact

Krijg jij ook al zin in carnaval? Bestel dan snel leuke bedrukte shirts en lekker warme thermo kleding. Dit kan gemakkelijk op sportprint.nl!

 

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag