Beste wensen allen!
Het is 2020 en dat betekent dat miljoenen mensen het nieuwe jaar starten met goede voornemens voor het jaar. Sommige mensen gaan meer lezen, sommige minder eten, maar veruit de meest populaire goede voornemen is dat mensen meer willen sporten. Als dit ook een goede voornemen is voor jou hebben wij van Sport Print een paar tips om je eraan te houden:

Motiveer jezelf
Gemotiveerd blijven voor goede voornemens is niet altijd even makkelijk. Veel mensen hebben daarvoor externe motivatie nodig. Als je wilt sporten om af te vallen kun je bijvoorbeeld een ‘before’ foto maken om jezelf te vergelijken. Ook kan je een spreadsheet starten met periodieke wegingen van jezelf om je vooruitgang makkelijk te zien.

De beste motivatie is toch om samen te sporten. Als jij de moed verliest om elke dag weer een keer te gaan rennen heb je altijd de ander nog die je erbij kan trekken. En hoe leuk zou het zijn als jullie met matchende sportshirts sporten? Je kunt gemakkelijk op Sport Print een design uploaden en matchende sportshirts bestellen. Elke keer als je dat shirt ziet moet het wel motiveren!

Sporten kan altijd en overal
Heb je niet veel tijd om te sporten? Doe dan bijvoorbeeld intervaltrainingen. Dit zijn korte trainingen van ongeveer 10 minuten die altijd wel ergens in je dag passen. Intervaltrainingen zijn erg effectief en je traint er je uithoudingsvermogen goed mee. Ook verbrand je vet langer dan die 10 minuten.

No zero-days
Om te voorkomen dat je niets doet dit jaar moet je eigenlijk een heel makkelijk principe jezelf voornemen: No Zero Days.
Dit betekent dat je elke dag wel iets moet doen. Al is het maar een jog van 5 minuten. Als je toch iets doet elke dag stapelt dat zich op en motiveert het. Niets doen doet het tegenovergestelde. Start daarom makkelijk, bijvoorbeeld met sportkleding kopen. De dag daarna beginnen met een korte jog, de dag daarna iets meer en zo kan je jezelf motiveren!

Sportkleding:
De leukste sportkleding kun je bij Sport Print bestellen. Het leuke eraan is dat je je eigen ontwerpen erop kan laten drukken! Hou bijvoorbeeld het aantal kilometers bij dat je hebt gerend en laat dat erop bedrukken. Elke keer als je een nieuwe sportbroek of sportshirt koopt motiveer je jezelf met het getal wat je steeds hoger wilt.

Contact
Lijkt u een nieuwe sportbroek met een leuk drukwerk erop ook wat? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag