Pasen komt er weer bijna aan! Dit betekent dat er weer mooie paasshows en paastoernooien van start gaan. Veel voetbalclubs en andere sportverenigingen organiseren deze paastoernooien dan.

Ook autodealers doen vaak mee aan de paasshows. Met Pasen zie je vaak paasshows waar autodealers hun auto’s uitstallen en er een echte show van maken. Mocht je dus op zoek zijn naar een auto is Pasen altijd een goed idee. Voor de eigenaren van deze autodealers is het ook leuk om wat vlaggen of shirts te laten bedrukken met een paassfeertje eraan. Bijvoorbeeld een vlag of banner met een auto die over een ei geverfd als wereldbol rijdt.

Maar Paastoernooien is waar het echt leuk wordt. Want wat is er nou leuker op pasen dan een shirt van je eigen club met een leuk paasthema? Bijvoorbeeld in plaats van een voetbal een paasei geverfd als een voetbal! Dit is super leuk om te doen met je vereniging.

Contact

Bij sportprint kan je snel en gemakkelijk dit soort shirts bestellen. Stuur je design op en wij printen er zo heel wat! Neem gerust contact met ons op.

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag