Het is zaterdagmiddag, jouw favoriete team speelt de laatste wedstrijd van het seizoen. Een extra spannende wedstrijd, omdat het gaat om de beker! Je beste vriend zit in het team en je wilt laten zien hoe enthousiast je bent. Je hebt al eerder met een handgemaakt spandoek langs de zijlijn gestaan maar je was nooit echt tevreden met hoe het eruit zag. Gelukkig maakt Sport Print professionele, bedrukte spandoeken! Lees hier meer over de voordelen en nadelen.

De nadelen van een bedrukt spandoek

Een van de nadelen van een bedrukt spandoek is dat je op deze manier niet zelf aan de slag gaat. Het plezier van het maken wordt uit handen genomen door iemand anders. Gelukkig krijg je hier wel iets voor terug wat je niet zelf had kunnen doen. Daarnaast komt er bij het professioneel laten bedrukken van je spandoek een groter kostenplaatje kijken dan bij het zelf in elkaar knutselen. Weegt dat op tegen de voordelen?

De voordelen van een bedrukt spandoek

Allereerst de kwaliteit van het product, je spandoek wordt professioneel geproduceerd is van extra goede kwaliteit. Je bedrukte spandoek is tegen weer en wind bestand en te gebruiken voor meer dan één wedstrijd. Zo kan je vanaf het begin van het seizoen al enthousiast langs de zijlijn staan!

Daarnaast is de uitstraling van een bedrukt spandoek beter dan een eigen creatie. Bij het laten bedrukken kun je aan de hand van een plaatje exact weer laten geven wat je in je hoofd hebt. Aan opvallend zijn geen gebrek!

Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor het bedrukken van jouw spandoek? Of heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag