Het zijn weer koude en grauwe dagen in deze wintermaanden. Het regent vaker dan je graag zou willen en het is ook nog eens koud. Gelukkig kan je met behulp van Sport Print er nog steeds goed uitzien als je toch besluit om naar buiten te gaan. Sport Print biedt namelijk ook paraplu’s aan die gepersonaliseerd kunnen worden! In deze blog gaan we het hebben over verschillende soorten paraplu’s.

De hockeyplu
Bent u een groot hockeyfan, of vind u het gewoon handig om uw paraplu rechtop op te hangen? Dan is de hockeyplu misschien wel iets voor u. Met een stok van glasfiber en een gemakkelijk open en sluit systeem zit u al snel goed. Ook bent u altijd voorbereid voor een potje hockey!

De Heart Umbrella
Naast dat het koud en grauw is buiten komt natuurlijk de kerst er ook aan. De gezelligste tijd van het jaar voor velen. Mocht u tijdens deze knusse tijd helemaal hoteldebotel op iemand zijn is het misschien leuk om een Heart Umbrella aan te schaffen! Deze is natuurlijk ook bedrukbaar. In plaats van jullie namen graveren op een boom kan het ook gedrukt worden op deze hartvormige paraplu!

De Stormparaplu
Het waait ook heel erg hard in deze tijd van het jaar. U moet nog kerstcadeautjes kopen en loopt door de stad. Het regent en het waait heel hard. Met een normale paraplu bent u eventjes droog, tot de wind de paraplu om laat slaan. U zult nooit voor dat probleem staan met de Stormparaplu. Zijn aerodynamische design is zo gemaakt om de wind er goed langs te laten stromen.

De opvouwbare paraplu
Een paraplu is wel een groot ding om mee te nemen voor het geval dat het gaat regenen. U kunt wel op het internet kijken of het gaat regenen of niet, maar die hebben ook niet altijd gelijk. Daarom is de opvouwbare paraplu zo handig. Deze past in bijna elke handtas, rugtas en schoudertas. Het neemt weinig ruimte in en zo bent u altijd beschermd tegen onverwachte regen!

De regenponcho
Mocht u nou helemaal geen fan zijn van paraplu’s, bestaan er natuurlijk altijd nog regenponcho’s. Deze zijn one size fits all en beschermen al uw kleren van de regen. Ook de regenponcho, net zoals alle genoemde paraplu’s, is te personaliseren met uw eigen tekst!

Mocht u de rest van de paraplu’s willen zien, kan dat hier!

Contact
Wilt u ook een leuke paraplu voor u en uw partner, of gewoon een kleine handige paraplu? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag