Het komt in de horeca vaak voor dat werkgevers hun schorten laten bedrukken, met goede reden! Het bedrukken van je schorten brengt namelijk een hoop pluspunten met zich mee, zowel op praktisch gebied als op het gebied van uitstraling. In deze blog zullen een aantal van deze voordelen worden nagelopen.

Waarom een schort?

Het schort zelf geeft allereerst al tal van praktische voordelen mee. Zo is het voor de werknemer bijvoorbeeld gemakkelijk om een klein notitieblokje en pen met zich mee te dragen. Daarnaast komt het in de horeca wel eens voor dat er een glas omvalt of er met eten wordt gemorst. In plaats van de kleding van de werknemer vangt het schort al de viezigheid op. Gelukkig kan het schort gewoon in de was!

Herkenbaarheid

Het komt wel eens voor dat er weinig onderscheid te maken is tussen de bezoekers van een restaurant en de gasten. In dit geval is een schort een goede manier om duidelijk te maken wie de werknemers van uw bedrijf zijn. Zo is het voor de gasten overzichtelijk en gemakkelijk te zien bij wie ze moeten zijn met hun vragen.

Een professionele uitstraling

Naast de herkenbaarheid die de schorten met zich mee brengen geeft een bedrukt schort nog een extra toevoeging aan de professionaliteit van de werknemers. Allereerst geeft de uniformiteit van de werknemers in schort een verzorgde en professionele look. Ten tweede geeft het bedrukken van de schorten aan dat er nog eens extra is nagedacht over hetgeen de werknemers dragen en de stijl van de onderneming.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar wat Sport Print voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw werknemers!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag