Missing content: 'undefined' particle cannot be found.

Het is weer de tijd van het jaar dat de festivaltickets weer in de verkoop gaan. Festivals zoals Pinkpop en Graspop hebben net delen van hun line up onthuld. Naast naar goede muziek luisteren en chillen met vrienden is natuurlijk je fashion erg belangrijk. Hierom hebben wij de meest populaire festival kleding voor jou op een rijtje gezet.

Zwart shirt
Een kledingstuk waar je altijd goed mee zit op een festival is wel een zwart shirt. Op techno festivals zijn deze altijd erg populair. Als je een volledig zwart shirt toch iets te saai vindt kan je het bij Sport Print laten bedrukken met wat je ook maar wilt!

Shorts
Het festivalseizoen is vooral in juni en juli, zomer dus! Als je het terrein op loopt met een lange spijkerbroek en de zon schijnt er fel op ga je het toch een stuk minder leuk hebben tijdens de concerten. Hierom zijn shorts heel populair. Of het nou een korte spijkerbroek is of chino shorts, qua temperatuur zal je zeker goed zitten.

Petten en hoeden
Omdat het dus zo warm is zijn petten en hoeden ook erg populair onder festivalgangers. Het meest iconische hoedje is wel het pinkpop hoedje. Altijd in een vrolijk roze kleurtje en het houdt de zon goed uit je ogen. Zoals in een vorige blog staat zijn er veel verschillende soorten petten die allemaal aanpasbaar zijn door Sport Print.

Regenkleding
Het is jammer genoeg niet altijd even lekker weer bij festivals. Twee jaar geleden regende iedereen hun tent uit op de camping bij Graspop. Hierom is het altijd een goed idee om regenjacks, poncho’s en paraplu’s mee te nemen. Ook deze kan je bijvoorbeeld met je vrienden samenstellen en dezelfde designs kopen. Zo ben je tegen de regen beschermd, en kan je elkaar makkelijk terugvinden!

Contact
Lijkt u het ook wat om een petje te hebben met uw eigen afbeelding er op? Of misschien een gepersonaliseerd shirt voor op het festivalterrein? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag