Missing content: 'undefined' particle cannot be found.

Wist je dat de meeste baby’s in de zomer worden geboren? En dan vooral in Augustus… Dat blijkt uit de gegevens van Statline, de databank van het Centraal Bureau voor Statistiek. Bij Sportprint hebben we voor ieder wat wils, ook voor kinderen. Daarom ben je voor bedrukte kinderkleding bij ons aan het juiste adres! 

Bedrukte rompertjes
Wij sluiten niemand uit; denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk rompertje voor uw pasgeborene. Maar ook tijdens bijvoorbeeld een babyshower is een persoonlijk rompertje het perfecte cadeau! Wij hebben rompertjes in alle soorten en maten; van blauw tot roze en van biokatoen tot polyester.

Hippe peuters & kleuters!
Niet te vergeten zijn natuurlijk de peuters en kleuters… Een stoer gepersonaliseerd T-shirt voor de hippe kleuter of de initialen mooi weergegeven op de mouw: een tien voor originaliteit. Bij Sportprint is er keuze uit een uiteenlopende collectie aan kinderkleding. Uiteraard van goede kwaliteit en tegen de beste prijs!

Verschillende gelegenheden
Een verkleedpartij? Of juist netjes voor de dag komen? Bij Sportprint zijn we op alles voorbereid; voor kinderen kunnen wij een geschikte outfit bedrukken voor een verkleedfeestje of juist een casual overhemd met persoonlijke initialen voor een bruiloft.

Wat is belangrijk?
Het is belangrijk dat de kinderkleding aansluit op je wens, het veilig te dragen is zonder kleine knoopjes en duurzaam in gebruik. Verder zijn er voor baby’s natuurlijk verschillende soorten rompertjes. Bedrukken is een ding, maar goed zitten een tweede.

Contact
Meer weten? Bel gerust even op, dan helpen wij je graag!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag