Missing content: 'undefined' particle cannot be found.

 

 

Het is misschien een beetje vroeg om het te zeggen, maar het wordt alweer wat warmer in het land! De zomer is er nog net niet, maar dat betekent niet dat het sporten nog niet meer gaat opkomen deze maanden. En voor een nieuw sportseizoen, zijn nieuwe tenues nodig!

Maar niet alleen voetbal- of hockeyverenigingen hebben sporttenues nodig, ook bedrijven! Het is namelijk tegenwoordig helemaal in om te sporten samen met je bedrijf. En om dit nog erger te benadrukken is het natuurlijk hartstikke leuk om matchende sportshirts te hebben met bijvoorbeeld het bedrijfslogo erop. Gelukkig kan Sportprint daar je gemakkelijk van voorzien. Stuur enkel het design op en wij gaan voor je aan de slag. Zo kan jij leuk sporten met jouw bedrijf. Maak met elkaar bijvoorbeeld een voetbalploeg en neem het op tegen concurrenten! Dit zal niet alleen fysiek goed zijn, maar zo leer je ook eens collega’s van andere bedrijven kennen. Zo vergroot je dus ook nog eens je contacten. Misschien leer je zelfs wel een nieuwe business partner kennen!

Contact

Bij sportprint kan je snel en gemakkelijk dit soort sportshirts bestellen. Stuur je design op en wij printen er zo heel wat! Neem gerust contact met ons op.

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag