Missing content: 'undefined' particle cannot be found.

Sport Print bedrukt niet alleen alledaagse kleding, zoals shirts en petten. Wij zijn ook gespecialiseerd in het bedrukken van werk- en bedrijfskleding! We hebben een breed aanbod van gespecialiseerde artikelen voor iedere branche. Of u nou een kok bent of een bouwvakker, Sport Print bedrukt het voor u!

Omdat wij alles zo goed mogelijk voor u willen leveren worden uiteraard de vorm, kleur en maat naar uw wensen afgesteld.

De werkkleding kan geborduurd of bedrukt worden. De mogelijkheden bij bedrukken zijn eindeloos. Voor werk waar de werkkleding niet al teveel schuurt is bedrukken vooral geweldig. De bedrukking gaat dan een lange tijd goed mee. Daarnaast is het bedrukken van zelfs al een paar stuks veel voordeliger. Voor meer informatie over de verschillende soorten bedrukken kunt u naar deze pagina gaan.

Borduren ziet er professioneler uit en gaat ook langer mee. Er is alleen wel minder mogelijk met deze manier van bedrukken. Kleine symbolen of afbeeldingen kunnen vaak niet. Mocht u voorbeelden willen zien, kunt u naar onze pagina over borduren gaan. 

Als u nog promotioneel materiaal wilt laten bedrukken voor uw bedrijf kan dat natuurlijk ook. Hierbij kunt u denken aan caps, keycords, schorten en zadelhoesjes.

Contact

Lijkt u het ook wat om een gepersonaliseerde werkkleding te hebben? Neem dan gerust contact met ons op!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag