Het is donderdagmiddag, 16:00. De pakketbezorger kan elk moment om de hoek van de straat verschijnen met uw eigen, zelfgemaakte t-shirt. Je loopt al vast naar buiten om het pakket in ontvangst te nemen en staat met een grote lach op de stoep te wachten. Je neemt het pakketje in ontvangst en rent naar binnen om hem open te maken. Je voelt je geweldig!

Helaas is niet iedereen zo enthousiast bij het bestellen van een eigen t-shirt. Daarom hebben wij vijf goede redenen voor je op een rijtje gezet voor het laten bedrukken van je eigen t-shirt, zodat ook jij je zometeen geweldig voelt. Ten eerste de naamsbekendheid.

Naamsbekendheid
Het dragen van bedrukte t-shirts is een goede manier om meer naamsbekendheid te krijgen. Zeker als op het t-shirt het logo van (bijvoorbeeld) je team prijkt. Ook mogen de naam van de speler, zijn of haar spelersnummer en de sponsors niet ontbreken. Gelukkig is er genoeg ruimte om te drukken en kan er zelf gekozen worden wat waar komt te staan.

Professionele uitstraling
Ook voor bedrijfsmatig gebruik is het altijd een goed idee om bedrukte t-shirts te hebben. Zeker wanneer u regelmatig te vinden bent op beurzen of evenementen en hier een actieve bijdrage aan levert. Herkenbaarheid is een belangrijk aspect. Daarnaast is het een ideale manier om gratis reclame te maken en op te vallen.

Opvallen in de massa
Een zelf bedrukt t-shirt is net als een vingerafdruk: ze zijn allemaal anders. Door al die verschillende bedrukkingen vallen ze ook een stuk beter op. In de grote massa wordt dat steeds belangrijker, maar wordt het tegelijkertijd ook steeds moeilijker om compleet anders te zijn dan de rest. Een ding is zeker, met een eigen t-shirt kun je alle kanten op.

Be yourself. Wees creatief!
Misschien zoek je regelmatig in kledingwinkels naar de juiste stijl, maar lukt het steeds niet om die te vinden. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen t-shirts! Creëer een uniek ontwerp waar niemand anders mee loopt. Lovende reacties? Dan kan er zelfs geld verdiend worden.

Geld verdienen met merchandise
Verkoop t-shirts via je website, sociale media en op evenementen. Zo valt er bijvoorbeeld een leuk zakcentje te verdienen met het verkopen van t-shirts waarop een ludieke tekst is geplaatst. Sommige uitspraken kunnen in de loop der jaren zo kenmerkend zijn geworden, dat het momenteel een handelsmerk is. Denk maar aan RUMAG, die met haar teksten op een erg uiteenlopende reeks producten te vinden is.

Genoeg gehoord? Bij sportprint.nl kun je terecht voor t-shirts in verschillende soorten en maten. Wees creatief en val op in de massa. Wie weet sta jij dan binnenkort ook te springen op de stoep. Of niet. Als je er maar blij mee bent!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag