De zomer komt langzaam maar zeker dichterbij en de petten komen tevoorschijn. Niet alleen als bescherming tegen de zon maar ook als mode artikel is een pet tegenwoordig een must-have. Bij SportPrint is de pet, of ook wel de cap, beschikbaar om te bestellen. In welke gevallen zou jij je pet bedrukken? In deze blog volgen een paar voorbeelden.

Persoonlijk gebruik

Stel je hebt thuis een pet liggen en je hebt een goed idee voor een leuke toevoeging of eigen design. Bij SportPrint is het mogelijk om in dat geval jouw eigen pet op te sturen en door ons te laten bedrukken! Je kunt natuurlijk ook een van de petten op de website kiezen, dan bedrukken we die. Aangezien je de bedrukking zelf kunt kiezen kun je hiermee alle kanten op. Van eigen naam tot een ingewikkeld ontwerp, je kunt het zo gek nog niet bedenken of wij kunnen het bedrukken.

Een cadeau

Vriend of vriendin jarig? Wat dacht je van een pet in plaats van de standaard-cadeautjes? Verras de jarige met een pet, waar je zelf een grappige twist aan kunt geven. Daarnaast is het altijd leuk om iets persoonlijks als presentje te kunnen geven aan iemand die dichtbij je staat. Is er iets wat jij en de desbetreffende persoon gemeen hebben of heb jij een ander leuk idee voor op de pet? Geef je ontwerp door en laat zien dat er tijd in gestoken is!

Een groepsoutfit

Ideaal voor een vakantie met een groep! Op deze manier hebben jullie niet alleen een eigen pet waar je na afloop van de vakantie altijd goede herinneringen bij hebt, maar heb je ook iets gaafs voor tijdens de vakantie. Iedereen is op deze manier te herkennen, wat handig is als je in een drukke stad bent. Daarnaast kunnen de petten per stuk worden bedrukt en zijn er genoeg mogelijkheden voor creatieve bijnamen, ontwerpen of creaties!

Dus wil je een je eigen pet laten bedrukken of een nieuwe pet inclusief bedrukking aanschaffen en wil je deze misschien wel als cadeau geven of dragen op vakantie? Bel gerust even, dan bespreken we de mogelijkheden!

Interesse?

Voor meer informatie neem je natuurlijk contact met ons op.

Stel een vraag